Μέσι: «Το γκολ που θυμάμαι πάντα είναι του ημιτελικού του Champions League με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη»!

Από τα 821 γκολ επαγγελματικής καριέρας ο Λιονέλ Μεσί, επ' αφορμή της ανάδειξης του για 8η φορά ως κατόχου της «Χρυσής Μπάλας» ερωτηθείς αν ξεχωρίζει κάποιο, έκανε ειδική μνεία στο δεύτερο που πέτυχε στον νικηφόρο ημιτελικό του Champions League στο «Mπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2011.

Μέσι: «Το γκολ που θυμάμαι πάντα είναι του ημιτελικού του Champions League με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη»!

Ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του ως νέος νικητής της «Xρυσής Μπάλας» -για 8η φορά στην υπέρλαμπρη καριέρα του- μιλώντας στοτυς λογαριασμούς του θεσμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχώρισε τα αγαπημένα από τα 821 γκολ της καριέρας του.

Κι αυτά είναι στους τελικούς του Champions League και του Μουντιάλ, αλλά και ένα που πέτυχε στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις 27 Απριλίου του 2011 οι Μπλαουγκράνα νίκησαν με 2-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League, με τον Αργεντινό να είναι ο σκόρερ και των δυο γκολ (76' - 87').

Ο Αργεντινός ξεχώρισε το δεύτερο τέρμα εκείνης της βραδιάς όταν πέρασε τους... μισούς «μερένγκες» ξεκινώντας μια απίθανη εφόρμηση («μόνος μου κι όλοι σας») από τον χώρο της μεσαίας γραμμής και κάθετα...

Ιδού τα λεγόμενα του:

«Πάντα λέω ότι τα ξεχωριστά γκολ είναι αυτά που έχεις πετύχει στον τελικό του Champions League, αυτά που σημείωσες στον τελικό του Μουντιάλ.

Δεν ξέρω, αλλά το γκολ που πάντα θυμάμαι είναι αυτό απέναντι στη Ρεάλ, όταν τη νικήσαμε 2-0 στο Μπερναμπέου στα ημιτελικά του Champions League.

Νομίζω ότι το πιο αξιομνημόνευτα γκολ είναι πάντα τα πιο σημαντικά, αλλά για την ώρα θα μείνω σε ένα από αυτά», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Λίο Μέσι.