EFL Cup: Άγριο «ξέσπασμα» της Γουέστ Χαμ 3-1 επί της Άρσεναλ!

Η Γουέστ Χαμ επέστρεψε εμφατικά στις επιτυχίες περνώντας στα προημιτελικά του EFL Cup με 3-1 επί της αγνώριστης Άρσεναλ! 

EFL Cup: Άγριο «ξέσπασμα» της Γουέστ Χαμ 3-1 επί της Άρσεναλ!

Μετά από τρεις ήττες στη σειρά (Αστον Βίλα, Ολυμπιακό και Έβερτον) η Γουέστ Χαμ γύρισε στις επιτυχίες με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Διέλυσε στο London Stadium (όπου σε μία εβδομάδα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το Europa League) την Άρσεναλ με 3-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην προημιτελική φάση του EFL Cup.

Με βασικό τον εξαιρετικό Ντίνο Μαυροπάνο (απέναντι στην παλιά ομάδα του στην Αγγλία) η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 16' με αυτογκόλ του Μπεν Γουάιτ, ενώ πέτυχε δεύτερο τέρμα με ωραίο σουτ του Μοχάμεντ Κούντους στο 50'. Κι ενώ ο Αρτέτα προσπαθούσε με αλλαγές να κάνει την ομάδα του να αντιδράσει, ο Ντέιβιντ Μόγες είδε τη δική του να βάζει και τρίτο τέρμα με τον Τζάροντ Μπόουεν στο 60'. Η Άρσεναλ απλώς μείωσε στο 90'+6' με σουτ του Οντεγκαρντ.

Όμορφη στιγμή όταν ο Ντέκλαν Ράις μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή για την Άρσεναλ και αποθεώθηκε από τους φίλους της επί σειρά ετών πρώην ομάδας του.