EFL Cup: Πέρασαν στα προημιτελικά οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Έβερτον και Φούλαμ

Η δράση της Τετάρτης (1/11) στο EFL Cup από τα παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 21:45. Προκρίθηκαν οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Έβερτον και Φούλαμ.

EFL Cup: Πέρασαν στα προημιτελικά οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Έβερτον και Φούλαμ

Χωρίς εκπλήξεις κύλησαν οι τέσσερις αναμετρήσεις των 21:45 για τον 4ο γύρο του EFL Cup το βράδυ της Τετάρτης (1/11), με τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πιο δύσκολο έργο το είχε στην πράξη η Λίβερπουλ, η οποία... είδε και έπαθε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της γηπεδούχου Μπόρνμουθ. Οι «ρεντς» προηγήθηκαν στο 31' με τον Χάκπο, όμως ισοφαρίστηκαν στο 64' με τον Κλάιφερτ, πριν ο Νούνιες με γκολ ποίημα από πλάγια θέση και σουτ στο απέναντι «Γ» έγραψε το τελικό 1-2 στο 70' και έδωσε στην ομάδα του λιμανιού την πρόκριση στους «8».

Την πιο ευρεία νίκη της βραδιάς πέτυχε η Έβερτον, η οποία απέκλεισε με 3-0 την Μπέρνλι (τα γκολ οι Ταρκόφσκι στο 13', Ονάνα στο 53' και Γιάνγκ στο 90'+3'), ενώ σχετικά εύκολες ήταν και οι επικρατήσεις της Τσέλσι επί της Μπλάκμπερν με 2-0 (30' Μπαντιασίλ, 59' Στέρλινγκ) και της Φούλαμ στην έδρα της Ίπσουιτς με γκολ των Γουίλσον (9'), Μουνίθ (50') και Κέιρνι (77'), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Μπάγκοτ (79').