Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Τα ακριβή αίτια του θανάτου του

Αποκαλύφθηκαν τα ακριβή αίτια του θανάτου του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Τα ακριβή αίτια του θανάτου του

Tο βρετανικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να θρηνεί το θάνατο του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Η ιατρική έρευνα που διενεργήθηκε αποκάλυψε πλέον τα αίτια θανάτου του.

Όπως αναφέρεται, όλα ξεκίνησαν μετά την πτώση του σε οίκο ευγηρίας, όταν «έχασε την ισορροπία του καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του και χτύπησε στο περβάζι του παραθύρου και πιθανώς σε ένα καλοριφέρ».

Το προσωπικό παρατήρησε ένα πρήξιμο στην πλάτη του και μετά από έλεγχο των γιατρών ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχε σπάσει τα πλευρά του και πως ήταν πιθανό να αναπτύξει πνευμονία, με αποτέλεσμα να παραμείνει τελικά στο νοσοκομείο.

Παρά τη φροντίδα των γιατρών, ο θρύλος της Γιουνάιτεντ άφησε τελικά την τελευταία του πνοή στις 21 Οκτωβρίου, πέντε μέρες μετά την πτώση του στον οίκο ευγηρίας, βυθίζοντας έτσι στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.