Άρης: Εκτίει την ποινή με τον Βόλο ο Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Βόλο (11/11, 20:00), για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άρης: Εκτίει την ποινή με τον Βόλο ο Φαμπιάνο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το ρεπό που πήραν από τον προπονητή τους για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Ατρόμητο την Κυριακή (5/11) στο πλαίσιο της 10η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με στόχο να δώσουν συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα στην κατηγορία.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δηλώθηκε τελικά να εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την 11η αγωνιστική.

Πέραν τούτου, οι Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Κίκε Σαβέριο ακολούθησαν μέρος του σημερινού προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν ατομικό. Ο Λούκας Ρουπ, από την πλευρά του, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ρόναλντ Ματαρίτα έκανε θεραπεία.