«Δεν ανανεώνει ο Μπακασέτας με την Τραμπζονσπόρ»

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Τάσος Μπακασέτας ενημέρωσε τη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

«Δεν ανανεώνει ο Μπακασέτας με την Τραμπζονσπόρ»

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» φέρεται να βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς έχει αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Τραμπζονσπόρ και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το τουρκικό «hendekwebhaber», προσθέτοντας μάλιστα πως ο αρχηγός της Εθνικής μας έχει ήδη ενημερώσει για την απόφασή του τη διοίκηση του συλλόγου της Τραπεζούντας.

Η συνεργασία του Μπακασέτα με την Τραμπζονσπόρ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2024 και ο ίδιος δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο 30χρονος μέσος, που ήταν πολυτιμότερος παίκτης της Τραμπζονσπόρ τη σεζόν 2021/2022, στον δρόμο για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του συλλόγου στην Τουρκία μετά από 38 χρόνια, έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 31 γκολ και 22 ασίστ σε 111 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του συλλόγου.