Ντοστ: «Με συγκινεί η στήριξη - Οι εξετάσεις θα δείξουν τι μου συνέβη»

Σε δήλωση από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του προχώρησε ο Μπας Ντοστ μία μέρα μετά το Άλκμααρ - Ναϊμέχεν.

Ντοστ: «Με συγκινεί η στήριξη - Οι εξετάσεις θα δείξουν τι μου συνέβη»

Τον κόσμο του ποδοσφαίρου σόκαρε ο Μπας Ντοστ που κατέρρευσε στο Άλκμααρ - Ναϊμέχεν στις 29/10 για το oλλανδικό πρωτάθλημα, με τον ίδιο να προχωρά σε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Αφού τόνισε ότι είναι σε καλά χέρια ενώ δήλωσε συγκινημένος για τη στήριξη του κόσμου, ανέφερε ότι από τις επόμενες εξετάσεις θα δουν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ναϊμέχεν και φίλοι του ποδοσφαίρου,

Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο ιατρικό τιμ και τους γιατρούς της Άλκμααρ, όπως και τους ανθρώπους στο νοσοκομείο Northwest, που έδρασαν γρήγορα και σωστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους παίκτες της Άλκμααρ που με περιτριγύρισαν με τη ζεστή ασπίδα τους.

Καταλαβαίνω ότι έρχεται στήριξη από την πατρίδα μου, αλλά και άλλα μέρη, η οποία με συγκινεί. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι κάποιες φορές δύσκολος, αλλά τώρα παρατήρησα πώς μπορούμε να γίνουμε άνθρωποι. Όταν έφυγα από το γήπεδο άκουσα χειροκροτήματα από τον καθένα στο στάδιο, το οποίο με χαροποίησε. Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω αυτούς που συμπάσχουν με μένα και την οικογένειά μου. Εκτιμούμε αυτή την στήριξη.

Τώρα βρίσκομαι σε επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου και το σταφ. Θα ήθελα να τους πω ότι είμαι καλά υπό αυτές τις συνθήκες και ότι είμαι σε καλά χέρια. Τις επόμενες μέρες, οι εξετάσεις θα αποκαλύψουν αυτό που μου συνέβη χθες. Για την ώρα είναι σημαντικό να αναρρώσω ήρεμα και να βρω ένα μέρος γι' αυτό μαζί με την οικογένειά μου.

Για τους παίκτες και το σταφ, ελπίζω η ομαδική απόδοση που πετύχαμε χθες να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια. Θα ήθελα να ζητήσω απ' όλους στη Ναϊμέχεν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, χθες ήταν δύσκολη μέρα για τους παίκτες και το σταφ επίσης. Η στήριξή σας θα τους φανεί χρήσιμη. Θα ακούσω από εσάς ξανά σύντομα και θα ήθελα να επαναλάβω: Ευχαριστώ για τη στήριξη.

Τα λέμε σύντομα! Μπας».