Μαρσέιγ: «Μία χούφτα αναίσθητοι χάλασαν το πάρτι»

Η Μαρσέιγ με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της Λιόν και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Φάμπιο Γκρόσο.

Μαρσέιγ: «Μία χούφτα αναίσθητοι χάλασαν το πάρτι»

Η Μαρσέιγ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της Λιόν και είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα. Η ομάδα της Μασσαλίας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Φάμπιο Γκρόσο που τραυματίστηκε από την επίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρσέιγ αναφέρει:

«Η Μαρσέιγ εκφράζει τη λύπη της για τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα γύρω από το στάδιο Orange Vélodrome, εναντίον του πούλμαν της επαγγελματικής ομάδας της Λυών, καθώς και των πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς της. Ο σύλλογος εύχεται ταχεία ανάρρωση στον προπονητή της Λυών, Φάμπιο Γκρόσο, και καταδικάζει έντονα αυτή τη βίαιη συμπεριφορά που δεν έχει θέση στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στην κοινωνία.

Λόγω μιας χούφτας αναίσθητων, το πάρτι που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα χάλασε και στέρησε από 65.000 οπαδούς την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ο σύλλογος συμμορφώνεται με την απόφαση που έλαβε η Professional Football League και παραμένει στη διάθεσή της ώστε η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για αυτήν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο Vélodrome».