Διάσειση ο Φάμπιο Γκρόσο από την επίθεση των χούλιγκαν της Μαρσέιγ στο πούλμαν της Λιόν

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του Φάμπιο Γκρόσο, μετά την επίθεση των χουλιγκάνων της Μαρσέιγ στο πούλμαν της Λιόν και το σπασμένο τζάμι από τη ρίψη αντικειμένων, που οδήγησε στη ματαίωση του αγώνα, είναι «διάσειση».

Διάσειση ο Φάμπιο Γκρόσο από την επίθεση των χούλιγκαν της Μαρσέιγ στο πούλμαν της Λιόν

Το ματς της Μαρσέιγ με τη Λιόν ματαιώθηκε μετά την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή των Λιονέ κατά την άφιξή τους στο «Βελοντρόμ».

Για διάσειση κάνει λόγο η «L΄Equipe» στην ενημέρωσή της για την κατάσταση υγείας του Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος παράλληλα υποφέρει και από κοψίματα από τα σπασμένα τζάμια, μετά τη ρίψη αντικειμένων από χούλιγκανς των «φοσέν».

Μερίδα οπαδών των Μαρσεγιέζων οπαδών πέταξαν πέτρες και έσπασαν τα τζάμια του πούλμαν που μετέφερε την ομάδα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο πρόσωπο του Ιταλού προπονητή ο οποίος (τυχερός μέσα στην ατυχία του...) κόπηκε τρία εκατοστά πάνω από το αριστερό μάτι.

Οι εικόνες με τον αιμόφυρτο Ιταλό προπονητή έκαναν τον γύρο του κόσμου, συγκλονίζοντας.

Η επίθεση στο πούλμαν των Λιονέ αποτελεί το τελευταίο ακραίο φαινόμενο οπαδικής βίας που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τη Γαλλία, η οποία μετράει τις πληγές της από τα απανωτά χτυπήματα.