Μαρσέιγ - Λιόν: Αναβολή στο ματς μετά την επίθεση στο πούλμαν των «λιονέ»

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Λιόν στο Βελοντρόμ, μετά την επίθεση οπαδών της ομάδας της Μασσαλίας στο πούλμαν των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο.

Μαρσέιγ - Λιόν: Αναβολή στο ματς μετά την επίθεση στο πούλμαν των «λιονέ»

Την αναβολή του αγώνα Μαρσέιγ - Λιόν για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1 αποφάσισαν οι γαλλικές αρχές, μετά την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε το πούλμαν των φιλοξενούμενων.

Περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη σέντρα της αναμέτρησης στο Βελοντρόμ, οπαδοί των Μασσαλών επιτέθηκαν με πέτρες στο λεωφορείο της αποστολής και σε τρία πούλμαν που μετέφεραν φιλάθλους τους.

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο πάνω από το αριστερό του μάτι.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Ιταλός τεχνικός ήταν αποσβολωμένος από όσα συνέβησαν και δεν ήταν σε θέση να κοουτσάρει την ομάδα του.

Για την αναβολή μίλησε και ο διαιτητής του αγώνα, Φρανσουά Λετεξιέ: «Κάναμε μία έκτακτη σύσκεψη και μοιραστήκαμε απόψεις έπειτα από την εξέταση των τραυματισμών του επιτελείου της Λιόν. Η Λιόν δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα. Σύμφωνα με την απόφαση της Λιόν και το πρωτόκολλο της λίγκα που αφορά το ζήτημα, η απόφαση ήταν να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Δεν θα διεξαχθεί, η απόφαση έχει ληφθεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές».