Περιμένει... φορτσάτη τον Ολυμπιακό η Ντουντελάνζ

Η Ντουντελάνζ νίκησε άνετα την Προγκρές με 4-1, λίγες μέρες προτού υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το Γιουρόπα Λιγκ

Περιμένει... φορτσάτη τον Ολυμπιακό η Ντουντελάνζ

Σε διαρκή άνοδο στο πρωτάθλημα Λουξεμβούργου βρίσκεται η Ντουντελάνζ, καθώς ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου Ζενές Ες, μετά την πολύ άνετη επικράτησή της επί της Προγκρές Νίντερκορν με 4-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, η Ντουντελάνζ έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην αντίπαλό της, η οποία πριν από την έναρξη αυτού του αγώνα ισοβαθμούσε μαζί της στην 4η θέση.

Ο προπονητής της Ντουντελάνζ Ντίνο Τοπμέλερ παρότι είχε αρκετές απουσίες είδε την ομάδα του να «καθαρίζει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν πέτυχε τρία γκολ με τους Κουτιριέ (προβολή στο 12΄), Τουρπέλ (σουτ στο 29΄) και Κρούσκα (σουτ στο 44΄). Η Προγκρές μείωσε στο 45΄με τον Χολ, αλλά η Ντουντελάνζ ήταν ανώτερη και στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας το 4-1 στο 70΄με το δεύτερο γκολ του Τουρπέλ στο ματς, αυτή τη φορά με μακρινό σουτ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και ότι απαγορεύεται κάθε ίχνος υποτίμησής της από την ελληνική ομάδα στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης. Άλλωστε η ομάδα από το Λουξεμβούργο έχει κάνει ανταγωνιστικές εμφανίσεις και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, εναντίον της Μίλαν και της Μπέτις, από τις οποίες έχασε αλλά κάθε άλλο παρά εύκολα.

Η Ντουντελάνζ αγωνίστηκε ως εξής: Φρίσινγκ, Φαστ, Κρούσκα, Ιμπραϊμοβιτς (72΄Άγκοβιτς), Σινάνι (86' Πόκαρ), Κουτιριέ, Ντα Κρουζ, Γιορντάνοφ, Πρεμπέι, Μελισέ, Τουρπέλ