Αλέγκρι: «Δεν ξέρω γιατί μας λένε φαβορί για τον τίτλο – Να απολαύσουμε το ντέρμπι με την Μίλαν»

Ο Μαξ Αλέγκρι μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από το ντέρμπι, καθώς η Γιουβέντους του θα αντιμετωπίσει σήμερα (21/10) την Μίλαν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ο Ιταλός προπονητής πιστεύει ότι οι παίκτες του πρέπει να απολαύσουν.

Αλέγκρι: «Δεν ξέρω γιατί μας λένε φαβορί για τον τίτλο – Να απολαύσουμε το ντέρμπι με την Μίλαν»

Η Μίλαν είναι στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς, αλλά η Γιουβέντους είναι στην τρίτη θέση μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τους «ροσονέρι». Η σημερινή (21/10) αναμέτρηση, ως εκ τούτου, θα είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες και ίσως κυρίως για τους γηπεδούχους.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ο Μαξ Αλέγκρι μοιράστηκε τις σκέψεις του για το παιχνίδι και δήλωσε ότι οι παίκτες του πρέπει να το απολαύσουν. Επίσης, απάντησε στην άποψη ότι η Γιουβέντους είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σχετικά με το παιχνίδι...

«Ένας όμορφος, διεγερτικός αγώνας. Αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος εναντίον του τρίτου, γνωρίζουμε τις δυσκολίες, το να παίζεις στο Σαν Σίρο είναι ωραίο αλλά ταυτόχρονα δύσκολο».

Για το πρωτάθλημα...

«Δεν ξέρω γιατί ο Πιόλι και ο Μαρότα πιστεύουν ότι είμαστε φαβορί. Ο ένας είναι προπονητής της Μίλαν, ο άλλος είναι γενικός διευθυντής της Ίντερ. Πρέπει να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να φτάσουμε στην πρώτη 4άδα στο τέλος Μαΐου. Ας απολαύσουμε τον αυριανό αγώνα με τη Μίλαν και μετά να δούμε τι μπορέσαμε να πετύχουμε».

Για τον Βλάχοβιτς, τον Κιέζα και τον Γουέα...

«Ο Βλάχοβιτς προπονήθηκε με την ομάδα όλη την εβδομάδα και είναι καλά. Ο Chiesa έκανε μισή προπόνηση χθες, σήμερα θα αξιολογήσουμε αν θα τον καλέσουμε ή όχι. Ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό του Τεό, ο Γουέι αναπτύσσεται, τώρα έχει βρει την ισορροπία του».