Νάπολι: Το σκέφτεται ξανά ο Οσιμέν για νέο συμβόλαιο

Ο Βίκτορ Οσιμέν κάνει δεύτερες σκέψεις για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Νάπολι.

Νάπολι: Το σκέφτεται ξανά ο Οσιμέν για νέο συμβόλαιο

Οι σχέσεις του Βίκτορ Οσιμέν με τη Νάπολι δεν βρίσκονται σε καθόλου επίπεδο και πλέον ο ποδοσφαιριστής κάνει δεύτερες σκέψεις για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι», αλλά πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις και έχει στο μυαλό του και το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει.

Μάλιστα η Νάπολι εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα τονίζοντας πως η σχέση του Ντε Λαουρέντις με τον ποδοσφαιριστή παραμένει άθικτη και τις επόμενες εβδομάδες θα συζητήσουν το μέλλον τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νάπολι αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τα πρόσφατα σχόλια που έγιναν από τον πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σχετικά με τον Βίκτορ Οσιμέν, παραποιήθηκαν από τα Μέσα.

Ποτέ δεν μίλησε αρνητικά για τον Οσιμέν. Απλώς τόνισε ότι μετά από διαρκείς διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες κατέληξαν στο να δώσουμε τα χέρια και να συμφωνήσουμε να συνεχίσουμε μαζί, ο Βίκτορ κάνει δεύτερες σκέψεις.

Τις επόμενες εβδομάδες ο Βίκτορ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί καθώς αναρρώνει από τραυματισμό και ο πρόεδρος με τον ατζέντη του Βίκτορ θα καθίσουν ήρεμα για να συζητήσουν το μέλλον.

Όσα λέγονται περί «παγωμένων» σχέσεων του προέδρου με τον Οσιμέν είναι εντελώς άτοπα».