Τσεφέριν: «Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρότυπα - Πολύ σημαντική η Ιταλία»

Σε ερωτήσεις για το σκάνδαλο παράνομου στοιχήματος στην Ιταλία απάντησε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, από τη Φρανκφούρτη.

Τσεφέριν: «Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρότυπα - Πολύ σημαντική η Ιταλία»

Στη Φρανκφούρτη βρέθηκε ο Αλεξάντερ Τσεφέριν με σκοπό να στην έκθεση βιβλίου και όπως ήταν φυσικό «βομβαρδίστηκε» από ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά το σκάνδαλο παράνομου στοιχήματος στην Ιταλία.

Ο πρόεδρος της UEFA αν και δήλωσε ότι θα προτιμούσε να μιλήσει για βιβλία τόνισε το γεγονός ότι δεν αποτελούν πρότυπα όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως θα όφειλαν.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην Εθνική Ιταλίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ σημαντική για να μην προκριθεί στα τελικά του Euro 2024, ενώ δήλωσε ότι περιμένει νίκη κόντρα στην Ουκρανία.

«Θα προτιμούσα να μιλήσω για βιβλία. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εκπροσωπούν ένα πρότυπο συμπεριφοράς; Ναι, οφείλουν να είναι. Κάποιοι είναι, άλλοι δεν είναι δυστυχώς. Η Ιταλία πρέπει να προκριθεί στο Euro 2024, διαφορετικά θα είναι καταστροφή. Η Ιταλία είναι πάρα πολύ σημαντική. Πιστεύω ότι η Ιταλία θα πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουκρανία», δήλωσε χαρακτηριστικά.