Ρούνεϊ για Μπέλιγχαμ: «Είναι 20 χρονών και είναι ήδη ηγέτης»

Εντυπωσιασμένος από την πορεία του Τζουντ Μπέλιγχαμ ο Γουέιν Ρούνεϊ, προειδοποίησε για τη στιγμή θα έρθει η... πτώση του.

Ρούνεϊ για Μπέλιγχαμ: «Είναι 20 χρονών και είναι ήδη ηγέτης»

Το εγκώμιο του Τζουντ Μπέλιγχαμ έπλεξε ο Γουέιν Ρούνεϊ που μίλησε για το άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και τη μέχρι τώρα απόδοση του με τους «μερένχες» αλλά και την Εθνική Αγγλίας.

Ο προπονητής της Μπέρμιγχαμ τόνισε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 20χρονος χαφ, μιλώντας επίσης και για τον χαρακτήρα του, ενώ προειδοποίησε για τη στιγμή που όπως αναφέρε θα κάνει «κοιλιά» στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτό που κάνει ο Μπέλιγχαμ είναι απίστευτο. Έδειξε την ικανότητα και την ωριμότητά του παίρνοντας ένα ρίσκο και πηγαίνοντας από την Ντόρτμουντ στη Ρεάλ. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Στη συνέχεια, η μετάβαση στο επόμενο επίπεδο στη Ρεάλ κι η έναρξη της σεζόν όπως έκανε με την Αγγλία ήταν φανταστικό.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, είναι μελλοντικός αρχηγός. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από το πώς φέρεται, πώς μιλάει, πώς παίζει. Είναι ήδη ηγέτης στα 20 του.

Αλλά ο Μπέλιγχαμ θα έχει μια πτώση κάποια στιγμή κι είναι σημαντικό να μην τον σκοτώσουμε όταν συμβεί αυτό. Θα συμβεί. Ο Τζουντ έχει τη δυνατότητα να είναι ένας από τους καλύτερους αν συνεχίσει όπως τώρα. Πρέπει όμως να τον στηρίξουμε.

Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη όταν έχει πέφτει η φόρμα του ή έχει πρόβλημα εκτός γηπέδου. Είναι δύσκολο να να μην υπάρχει "βαβούρα" γύρω από αυτό. Παίζεις για τη Ρεάλ. Ένα κακό παιχνίδι να κάνεις και θα μπορούσαν να σου επιτεθούν. Υπάρχει επίσης, μεγάλη πίεση στην Αγγλία. Έτσι, όταν πέσει, ας υποστηρίξουμε κι αυτόν και τους άλλους παίκτες».