Μίλαν: Πώς θα «αποκρούσει» το ενδιαφέρον των Παρί και Γιουνάιτεντ για Τεό Ερνάντες

Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τεό Ερνάντες της Μίλαν, αλλά οι «ροσονέρι» έχουν σχέδιο δράσης.

Μίλαν: Πώς θα «αποκρούσει» το ενδιαφέρον των Παρί και Γιουνάιτεντ για Τεό Ερνάντες

Όπως αναφέρει η La Gazzetta dello Sport, ο Τεό Ερνάντες έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν μέχρι το 2026 και κερδίζει 4 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

Αυτό τον καθιστά έναν από τους υψηλότερα αμειβόμενους στη Μίλαν, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να κερδίσει πολύ περισσότερα σε κάποιους από τους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν.

Με τον Ερνάντες να αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής της Γαλλίας στο Euro 2024 το επόμενο καλοκαίρι και για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν στη Μίλαν, το ενδιαφέρον για αυτόν αναμένεται να ενταθεί.

Η Μίλαν δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Ερνάντες και ενώ ο Μάικ Μενιάν είναι η προτεραιότητα όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, η Μίλαν θέλει να εκμεταλλευτεί τον θαυμασμό του Ερνάντες για τον σύλλογο, δεδομένου ότι είχε δηλώσει το 2020: «Θα ήθελα να μείνω εδώ για μια ζωή».

Τούτου λεχθέντος, αν έφτανε μια προσφορά παρόμοια με αυτή της Νιούκαστλ για τον Σάντρο Τονάλι, κάτι στην περιοχή των 60 εκατομμυρίων ευρώ, η Μίλαν θα έπρεπε σίγουρα να εξετάσει μια πώληση.

Θα ήταν όμως μια μεγάλη απόφαση, δεδομένου ότι δεν υπάρχει φυσικός αντικαταστάτης του στον σύλλογο αυτή τη στιγμή.