Πογέτ: «Μας έλειψε μόνο το γκολ»

Ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ολλανδία τόνισε πως το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ.

Πογέτ: «Μας έλειψε μόνο το γκολ»

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία και για το τι είπε στον διαιτητή και τον απέβαλλε. Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε ακόμα ότι το μόνο που έλειψε από την Εθνική μας ήταν το γκολ.

Αναλυτικά ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε:

Για το τι έλειψε και δεν πήρε το αποτέλεσμα: «Για το σημερινό παιχνίδι έχω να πω ότι από σωματικής δύναμης ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι και από άποψη κατανόησης ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Αυτό που έλειψε ήταν το γκολ».

Για το τι κερδίσαμε: «Ήταν πολύ σημαντικό το αποψινό παιχνίδι για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά σίγουρα κερδίσαμε πολλά που θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα πέναλτι και την αποβολή του: «Το πρώτο πέναλτι το έδωσε ο διαιτητής χωρίς να του πει κάτι ο VAR. Το δεύτερο πέναλτι όταν του λέει ο VAR να πάει να το δει κατά 99% δεν είναι πέναλτι. Εγώ του είπα ότι κάνει φοβερό παιχνίδι και θα είναι στο Euro».

Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είναι περίεργο με τη μία άδεια εξέδρα που είναι αναγκαστικό λόγω της παρουσίας φιλοξενούμενων οπαδών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και ο πάγκος έπαιζε».