Μαρότα για επιστροφή Ονάνα στην Ίντερ: «Μπορούν να συμβούν τα πάντα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντρέ Ονάνα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μαρότα για επιστροφή Ονάνα στην Ίντερ: «Μπορούν να συμβούν τα πάντα»

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον του Αντρέ Ονάνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιστεντ παρότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο σύλλογος δαπάνησε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Ίντερ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στους «κόκκινους διαβόλους» και ήδη έχει δεχτεί δώδεκα γκολ σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός διευθυντής των «νερατζούρι», Μπέπε Μαρότα, μίλησε για το μέλλον του 27χρονου γκολκίπερ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα του Μιλάνου.

«Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το σίγουρο είναι πως μαζί με τον Ονανά γράψαμε ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία της Ίντερ. Επίσης, ήταν πολύ πετυχημένο το deal που κάναμε αφού πήραμε έναν παίκτη ελεύθερο και τον δώσαμε παίρνοντας αρκετά χρήματα», επεσήμανε σχετικά.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, για τον οποίο είπε:

«Η απογοήτευσή μου είναι πως όταν ήμουν στην Γιουβέντους δεν πήραμε τον Χάλαντ που αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στην Μόλντε. Για οικονομικούς λόγους δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη τη μεταγραφή. Στη δική μου καριέρα έχω να παρουσιάσω αρκετούς παίκτες που ήρθαν ως ελεύθεροι και που ανέβασαν την αξία τους».