Η νέα πρόκληση για τον Κέβιν Μιραλάς

Ερασιτεχνική ομάδα του Βελγίου υπό τουρκική διοίκηση έχει αναλάβει να αναπτύξει ο Κέβιν Μιραλάς. Τι δήλωσε ο παλιός άσος του Ολυμπιακού. 

Η νέα πρόκληση για τον Κέβιν Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς έχει σταματήσει από το τέλος του περασμένου Αυγούστου την ποδοσφαιρική καριέρα του, μέρος της οποίας συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Έχοντας εισπράξει μεγάλη αγάπη από το κοινό της ελληνικής ομάδας και κάνοντας μια σημαντική μεταγραφή στην Αγγλία όπου φόρεσε τη φανέλα της Έβερτον για πολλά χρόνια.

Ο Μιραλάς αυτή την εποχή είναι τεχνικός διευθυντής της ερασιτεχνικής Άαλστ στην πατρίδα του. Μια ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει επαγγελματικά βήματα προόδου και μάλιστα την έχουν αναλάβει σπόνσορες από την Τουρκία ποντάροντας στις ποδοσφαιρικές γνώσεις του Μιραλάς.

Ο ίδιος δηλώνει ότι η Άαλστ είναι μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα, του θυμίζει πολύ σε περιβάλλον την Έβερτον και βέβαια επισημαίνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Μέσω της βελγικής ομάδας ο Μιραλάς κάνει και αυτός τα πρώτα του βήματα για να προχωρήσει επαγγελματικά σε ένα άλλο πόστο μέσω του ποδοσφαίρου.