Φάμπιο Καπέλο: «Αυτό με έχει εντυπωσιάσει φέτος στην Μίλαν…»

Η Μίλαν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν με 21/24 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Φάμπιο Καπέλο αποκάλυψε τι τον έχει εκπλήξει περισσότερο.

Φάμπιο Καπέλο: «Αυτό με έχει εντυπωσιάσει φέτος στην Μίλαν…»

Ο Στέφανο Πιόλι και το επιτελείο του μπορούν να είναι πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση της Μίλαν παρά το πολύ σφιχτό και δύσκολο πρόγραμμα. Θα υπάρξουν περισσότερα μετά την διακοπή, αλλά προς το παρόν οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τη θέση τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μιλώντας την Παρασκευή (13/10) το πρωί στην Corriere della Sera, ο θρυλικός προπονητής Φάμπιο Καπέλο αποκάλυψε τι τον έχει εκπλήξει περισσότερο στην Μίλαν μέχρι στιγμής.

«Ο Πιόλι μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη ηγετικών στελεχών όπως ο Μενιάν και ο Ζιρού: μπορούν να φανούν χρήσιμοι στο να βοηθήσουν τους νεοαφιχθέντες να ενσωματωθούν. Με εξέπληξαν ιδιαίτερα οι νέες μεταγραφές, οι οποίες εργάζονται σκληρά για να ξεχωρίσουν, θυσιάζοντας τον εαυτό τους», δήλωσε.

Η Μίλαν θα ελπίζει να συνεχίσει έτσι, αλλά όπως είπε, μετά την διακοπή περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των δύο αγώνων με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν για το UEFA Champions League.