Εμενάλο: «Θέλουμε τον Σαλάχ στη Σαουδική Αραβία»

Η Αλ Ιτιχάντ έχει εγκαταλείψει, προς το παρόν, την ιδέα να αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς η Λίβερπουλ αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει το καλοκαίρι.

Εμενάλο: «Θέλουμε τον Σαλάχ στη Σαουδική Αραβία»

Ο αραβικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στα 250 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά η αγγλική ομάδα την απέρριψε.

Σύμφωνα όμως με αγγλικά ΜΜΕ η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να επανέλθει τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ, όπως επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της σαουδαραβικής λίγκας, Μάικλ Εμενάλο:

«Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τον Σαλάχ. Είναι ένας παίκτης που θέλουμε να τον δούμε ν' ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια στο πρωτάθλημα μας». Ο Νιγηριανός Εμενάλο ήταν για χρόνια τεχνικός διευθυντής στην Τσέλσι και τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει τη θέση του επικεφαλής στη "Saudi Pro League".

Ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2025. Από το 2017 με την κόκκινη φανέλα έχει αγωνιστεί σε 309 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 188 γκολ και 81 ασίστ. Να σημειωθεί πως ο Εμενάλο ήταν αυτός που είχε πάρει στην Τσέλσι τον Σαλάχ και από τότε έχουν εξαιρετικές σχέσεις.