Λαουτάρο Μαρτίνεζ: «Ένοχος για παράνομη απόλυση μπέιμπι σίτερ που πέθανε από σοβαρή ασθένεια»

Ένοχο έκρινε το δικαστήριο του Μιλάνο τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ για παράνομη απόλυση μπέιμπι σίτερ που κατέληξε λόγω σοβαρής ασθένειας.

Λαουτάρο Μαρτίνεζ: «Ένοχος για παράνομη απόλυση μπέιμπι σίτερ που πέθανε από σοβαρή ασθένεια»

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Ιταλία που εμπλέκει τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ με παράνομη απόλυση μπέιμπι σίτερ η οποία έπασχε από σοβαρή ασθένεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την Τετάρτη 11/10 δικαστήριο του Μιλάνου έκρινε τον Λαουτάρο ένοχο για παράνομη απόλυση μπέιμπι σίτερ που εργαζόταν για την οικογένειά του. Όπως απεφάνθη το δικαστήριο, ο Αργεντινός απέλυση την εν λόγω γυναίκα λόγω του προβλήματος υγείας της, η οποία στη συνέχεια έχασε τη ζωή της εξαιτίας της ασθένειας αυτής.

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι βοήθησε οικονομικά τόσο και την άτυχη κοπέλα, όσο και την οικογένειά της και πως σταμάτησε να εργάζεται όταν αυτό δεν ήταν δυνατό λόγω της υγείας της.

Έκλεισε μάλιστα την επίσημη τοποθέτησή του με τη φράση: «Τι σόι άνθρωπος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του παιδιού του για να βγάλει λεφτά».