Στη λίστα της Σεβίλλης ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα της.

Στη λίστα της Σεβίλλης ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Μετά το 2-2 με τη Ράγιο Βαγεκάνο η Σεβίλλη είναι σε κρίση και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Ανδαλουσίας. Πλέον η διοίκηση του κλαμπ βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή.

Στόχος των Ανδαλουσιάνων είναι ο αντικαταστάτης να έχει βρεθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες και την Τρίτη να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Η προπονητολογία έχει ξεκινήσει στη Σεβίλλη με τα στελέχη του κλαμπ να τηρούν σιγή ιχθύος και να μην αποκαλύπτουν το παραμικρό όσον αφορά στο όνομα του νέου προπονητή.

Η λίστα της Σεβίλλης περιλαμβάνει το όνομα του Άντονι Ιραόλα που βρίσκεται στη Μπόρνμουθ και είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και συζητιέται έντονα πως θα αποτελέσει παρελθόν για το κλαμπ.

Χωρίς ομάδα είναι οι Χάβι Γκράθια και Μαρθελίνιο με τον τελευταίο να έχει αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ με επεισοδιακό τρόπο. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται ακόμα τα ονόματα των Βίλας Μπόας και Αντόνιο Κόντε.

Όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη σχετική λίστα της Σεβίλλης. Οι Ισπανοί θεωρούν ότι δεν είναι απλή υπόθεση, διότι έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και θα πρέπει να πληρώσουν ένα σημαντικό αντίτιμο για να τον αποκτήσουν. Είναι γνωστός στο Σάντσεθ Πιθχουάν αφού έχει περάσει από τη Σεβίλλη και σύμφωνα με τους Ισπανούς το όνομα του βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Και στα social media οι οπαδοί της ομάδας της Ανδαλουσίας δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση για τον προπονητή του Ολυμπιακού.