Λουίς Ενρίκε: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξος ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, για την πορεία των πρωταθλητών Γαλλίας, παρά τη βαριά ήττα (4-1) μεσοβδόμαδα από τη Νιουκάστλ στο Champions League.

Λουίς Ενρίκε: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»

Η Παρί Σεν Ζερμέν διασύρθηκε μεσοβδόμαδα με το βαρύ 4-1 από τη Νιουκάστλ στο Champions League, ωστόσο ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουίς Ενρίκε, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενόψει και του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Ρεν για την 8η αγωνιστική του Σαμπιονά.

«Ξέρεις πόσα χρόνια είμαι προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο; Αρκετά. Μερικές φορές γίνονται λάθη στις προπονήσεις, μερικές φορές κάνουν οι παίκτες. Πρέπει να ψάξω τον καλύτερο τρόπο για να παίξουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών για όλους. Όλοι κάνουμε λάθη. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που βλέπω.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε. Στην καριέρα μου έχω χάσει μερικές φορές με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό ήταν ένα περίεργο ματς. Μου άρεσε η συμπεριφορά της ομάδας μου. Οι ιδέες του παιχνιδιού πρέπει να μας επιτρέπουν να κυριαρχούμε στον αγώνα. Θέλουμε να πάρουμε τρόπαια, δεν φοβάμαι να το πω. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα είμαι εγώ ο...ένοχος», επεσήμανε σχετικά.