Μίλαν: Παίρνει φανέλα βασικού ο Γιόβιτς

Ο Λούκα Γιόβιτς θα ξεκινήσει για πρώτη φορά με την φανέλα της Μίλαν κόντρα στη Τζένοα, με τον Στέφανο Πιόλι να εμπιστεύεται τον Σέρβο επιθετικό.

Μίλαν: Παίρνει φανέλα βασικού ο Γιόβιτς

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η La Gazzetta dello Sport, ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι θα ξεκουράσει τον Ολιβιέ Ζιρού και θα επιτρέψει στον Λούκα Γιόβιτς να ξεκινήσει για πρώτη φορά, μετά από ένα σερί συμμετοχών ως αλλαγή.

Πολλοί πίστευαν ότι ο Νόα Οκαφόρ θα ξεκινούσε ως επιθετικός, αλλά φαίνεται ότι και ο Ραφαέλ Λεάο θα καθίσει στον πάγκο και ο Οκαφόρ θα παίξει στην αριστερή πτέρυγα. Το ζευγάρι θα πλαισιωθεί από τον Σάμουελ Τσουκουέζε, ο οποίος παίρνει το προβάδισμα έναντι του Κρίστιαν Πούλισικ στη δεξιά πτέρυγα.

Ο Γιασίν Αντλί θα κρατήσει τη θέση του στη μεσαία γραμμή από το τελευταίο παιχνίδι της Serie A, με τους Γιουνούς Μουσά και Τιχιάνι Ράιντερς εκατέρωθεν του.

Ο Νταβίντε Καλάμπρια αναμένεται να περάσει στον πάγκο αντί Αλεσάντρο Φλορέντσι ενώ ο Μάικ Μενιάν θα επιστρέψει στο τέρμα στη θέση του Μάρκο Σπορτιέλο.

Πιθανή ενδεκάδα της Μίλαν (4-3-3): Μενιάν, Φλορέντσι, Τιαό, Τομόρι, Ερναντές, Μουσά, Αντλί, Ράιντερς, Τσουκουέζε, Γιόβιτς, Οκαφόρ.