Συνελήφθησαν δύο παίκτες της Λέγκια στην Ολλανδία!

Με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη η Αλκμααρ επικράτησε 1-0 της Λέγκια Βαρσοβίας, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στον 5ο όμιλο του Europa Conference League.

Συνελήφθησαν δύο παίκτες της Λέγκια στην Ολλανδία!

Ο στράικερ της εθνικής Ελλάδας σκόραρε στο 52ο λεπτό και οδήγησε στην επιτυχία την ομάδα του, η οποία άντεξε στο αριθμητικό μειονέκτημα που δημιουργήθηκε όταν αποβλήθηκε ο Λάντο στο 65ο λεπτό.

Πάντως το ματς στιγματίστηκε από επεισόδια μετά από τη λήξη, που ξεκίνησαν από την συμπεριφορά των ολλανδικών αρχών και κατέληξε με τη σύλληψη δύο ποδοσφαιριστών της πολωνικής ομάδας!

Συγκεκριμένα την ώρα που τα μέλη της πολωνικής αποστολής επιβιβάζονταν στο λεωφορείο της ομάδας, η ολλανδική αστυνομία αποφάσισε να κλείσει το γήπεδο υπό τον φόβο επεισοδίων, αλλά έτσι κάποια από τα μέλη της αποστολής της Λέγκια δεν πρόλαβαν να επιβιβαστούν και έμειναν πίσω, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους.

Οι παίκτες της ομάδας της Βαρσοβίας Πάνκοφ και ο Τζόσουε κατέβηκαν από το λεωφορείο της ομάδας και συνελήφθησαν περνώντας τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα του Αλκμααρ.

Η διοίκηση της Λέγκια αναγκάστηκε να καλέσει μέχρι και τον Πολωνό πρέσβη, καθώς και τους αντίστοιχους από τις χώρες καταγωγής των δύο παικτών, αφού η ολλανδική αστυνομία δεν ήθελε να τους απελευθερώσει. Η Λέγκια σήμερα θα καταθέσει διαμαρτυρία στην UEFA για τη συμπεριφορά των ολλανδικών αρχών.