Διπλωματικός ο μάνατζερ του Σάμαρη για το μέλλον στην Μπενφίκα

Τι δήλωσε ο μάνατζερ του πρώην «ερυθρόλευκου» για το μέλλον του. 

Διπλωματικός ο μάνατζερ του Σάμαρη για το μέλλον στην Μπενφίκα

«Η πρόθεση του Ανδρέα Σαμάρη είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα. Εργάζεται σκληρά κάθε μέρα και πιστεύει ότι θα μπορέσει να το κάνει».

Αυτή είναι η δήλωση του μάνατζερ του Έλληνα διεθνούς, Γιάννη Εμμανουηλίδη, στην πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo", σχετικά με το μέλλον του πελάτη του.

«Η πόρτα που ανοίγει καθημερινά ο Σάμαρης είναι αυτή της Seixal, για να προπονηθεί», συνέχισε. «Μέχρι την 1η Ιανουαρίου δεν μπορεί να μιλήσει με οποιονδήποτε σύλλογο, δεν κλείνει την πόρτα σε άλλες ομάδες, αλλά τονίζει ότι η προτεραιότητα του είναι η Μπενφίκα. Πόρτο ή την Σπόρτινγκ; Δεν θέλω να μιλήσω για τις δυνατότητες που υπάρχουν για το μέλλον. Είναι συγκεντρωμένος στο καθήκον του στην Μπενφίκα. Ο στόχος του είναι να ανανεώσει με την Μπενφίκα», εξήγησε, τονίζοντας ότι ο Σάμαρης «ποτέ δεν αρνήθηκε οποιαδήποτε προσφορά για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Το μόνο πράγμα που αρνήθηκε ήταν να φύγει δανεικός στην Αλ Χιλάλ και σε πολλές άλλες ομάδες. Το ότι δεν υπήρξε μια συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση, αυτό δεν ήταν η απόφασή μας. Ήταν η ομάδα που δεν έκανε καμία συγκεκριμένη πρόταση. Εργάζεται καθημερινά για το καλό της Μπενφίκα και θα συνεχίσει να το κάνει. Όλοι γνωρίζουν πόσο επαγγελματίας. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί».