Ολυμπιακός: Έτοιμη η Κ-19 για το ματς με την Λέτσε

Ο Ολυμπιακός μπαίνει την Τετάρτη (4/10) στη μάχη του φετινού Youth League με αντίπαλο την Λέτσε. Η αποστολή και οι δηλώσεις τους Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. 

Ολυμπιακός: Έτοιμη η Κ-19 για το ματς με την Λέτσε

Τη Λέτσε θα αντιμετωπίσει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού την Τετάρτη (04/10, 17:00), για το πρώτο παιχνίδι του UEFA Youth League.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στον Ρέντη, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα επιλέγοντας συνολικά 21 ποδοσφαιριστές.

Σίνα, Κουράκλης, Έξαρχος, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, Δρόσος, Λίγδας, Χ. Κωστούλας, Πλειώνης, Δάμα, Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπακούλας, Παναγάκος, Δαρβίρας, Κουτσίδης.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέτσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο συγκεκριμένο θεσμό και μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Λέτσε. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες της Ακαδημίας μας να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια και θέλουμε να αντιπροσωπεύσουμε επάξια τον σύλλογο μας, αλλά και την Ελλάδα σε αυτούς τους σημαντικούς αγώνες».