Μέσι: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι

Το ντοκιμαντέρ του Apple TV+ για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.

Μέσι: Έρχεται το ντοκιμαντέρ για τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι

Τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του Apple TV+ που εξιστορεί τη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι θα κάνουν πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τη Δευτέρα. Τα τρία τελευταία επεισόδια θα ακολουθήσουν αργότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν του Major League Soccer, δήλωσε η εταιρεία.

Η σειρά είναι η «πρώτη και μοναδική παρασκηνιακή περιγραφή αυτού του νέου κεφαλαίου στην καριέρα του Μέσι που σπάει ρεκόρ», σύμφωνα με την Apple TV+. Ο Μέσι, 36 ετών, μετακόμισε στο MLS το καλοκαίρι και έκανε αμέσως αίσθηση αφού άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Βοήθησε την Ίντερ Μαϊάμι να κατακτήσει το Leagues Cup τον Αύγουστο, σκοράροντας εννέα γκολ σε έξι παιχνίδια με τον σύλλογο. Το Apple TV+ ανακοίνωσε τη σειρά τον Αύγουστο εν μέσω της πορείας του Μαϊάμι στο Leagues Cup και υποσχέθηκε «πρωτοφανή πρόσβαση» για να μεταφέρει τους θεατές στα παρασκήνια της άφιξης του Μέσι στο Μαϊάμι.

Ένα teaser της σειράς, με τίτλο "Messi Meets America", που αναρτήθηκε στο YouTube περιλαμβάνει αποσπάσματα από συνεντεύξεις με τον Μέσι και τον πρώην διεθνή αστέρα του ποδοσφαίρου και συνιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η παραγωγή γίνεται για την Apple από τη Smuggler Entertainment, και η παραγωγή γίνεται σε συνεργασία με το MLS.

Η Apple είναι ο επίσημος συνεργάτης μετάδοσης του MLS, με την εταιρεία τεχνολογίας να δεσμεύεται για τουλάχιστον 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την επόμενη δεκαετία τον περασμένο Ιούνιο.
Η εταιρεία προσέφερε στον Μέσι μερίδιο από τα έσοδα που θα προκύψουν από τους νέους συνδρομητές μετά την κίνησή του.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που ήρθα στο Μαϊάμι και εντάχθηκα σε μια τόσο εκπληκτική ομάδα ανθρώπων και οργανισμού», δήλωσε ο Μέσι κατά τη μετακίνησή του.

«Έρχομαι με την επιθυμία να αγωνιστώ, να κερδίσω και να βοηθήσω τον σύλλογο να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Πιστεύω επίσης ότι θα διασκεδάσουμε πραγματικά, θα περάσουμε καλά και ότι θα συμβούν πολύ ξεχωριστά πράγματα».

Ο Μέσι έμεινε εκτός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του το Σάββατο, όταν η Ίντερ Μαϊάμι αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νιου Γιορκ Σίτι.