Πογέτ: «Ο Κέιν δεν θα μετανιώσει που πήγε στην Μπάγερν»

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε στη μετακίνηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου.

Πογέτ: «Ο Κέιν δεν θα μετανιώσει που πήγε στην Μπάγερν»

Την άποψή του για την απόφαση του Χάρι Κέιν να αποχωρήσει από την Τότεναμ το καλοκαίρι και να συνεχίσει στη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου την ποδοσφαιρική του καριέρα εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα «Sun», επεσήμανε:

«Ο Χάρι Κέιν τα πάει πολύ καλά στην Μπάγερν Μονάχου, οπότε δεν μπορεί να μετανιώσει που έφυγε από την Τότεναμ. Είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται τι συνέβη στην Τότεναμ δεδομένου ότι πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια παίζοντας στο δικό του μισό σε αμυντικό στήσιμο και τώρα ξαφνικά παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν είναι εκεί.

Νομίζω ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει απίστευτη επίδραση και το ποδόσφαιρο είναι εκπληκτικό. Υπήρξαν μερικά παιχνίδια που σημειώθηκαν πολλά γκολ και αυτό ήταν αναμενόμενο, αλλά νομίζω ότι ήταν ευπρόσδεκτο για τους οπαδούς της Τότεναμ. Τώρα είναι θέμα να δούμε αν μπορούν να το διατηρήσουν.

Ο αντίκτυπος λειτούργησε καλά, αλλά τώρα έχει να κάνει με το αν μπορούν ή όχι να διατηρήσουν την αδρεναλίνη και να συνεχίσουν να αποδίδουν σε αυτό το επίπεδο αντί να ηρεμήσουν και να βολευτούν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα για την Τότεναμ τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες.

Δεν νομίζω ότι ο Χάρι Κέιν θα μετανιώσει που έφυγε από την Τότεναμ επειδή παίζει σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στη Μπάγερν Μονάχου όπου θα διεκδικήσει κάθε τρόπαιο, αλλά σίγουρα θα σκέφτεται ότι αυτό που συμβαίνει στην Τότεναμ είναι απίστευτο».