Αρχηγός Βααλβάικ: «Δεν έχει αιμορραγία ο Φάεσεν και επέστρεψε σπίτι του»

Ο αρχηγός της Βααλβάικ, Μίκιελ Κράμερ μίλησε για την πορεία της υγείας του γκολκίπερ Ετιέν Φάεσεν που χρειάστηκε να του γίνει ανάνηψη για να σωθεί!

Αρχηγός Βααλβάικ: «Δεν έχει αιμορραγία ο Φάεσεν και επέστρεψε σπίτι του»

Όλα καλά βαίνουν για τον Ετιέν Φάεσεν μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο παιχνίδι της Βααλβάικ με τον Άγιαξ, που είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί ακόμα και απιδινωτής για να σωθεί η ζωή του.

Όπως ενημέρωσε ο αρχηγός του ολλανδικού συλλόγου, Μίκιελ Κράμερ, δεν έχει αιμορραγία στο κεφάλι του ο Φάεσεν και έχει επιστρέψει πλέον σπίτι του.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο, όπου έκαναν εξετάσεις. Ευτυχώς δεν υπήρχε αιμορραγία, οπότε φαινόταν καλά. Πέρασε μια ήρεμη νύχτα και επέστρεψε στο σπίτι, έχοντας πάρει τις οδηγίες του γιατρού και του φυσιοθεραπευτή. Όλα αυτά είναι θετικά μηνύματα. Ήταν τρομακτικό όσα ζήσαμε. Ελπίζεις να μην ζήσετε ποτέ κάτι τέτοιο. Εκείνη τη στιγμή είσαι μακριά από τον κόσμο. Ο γιατρός μας έπρεπε να βγάλει έξω τη γλώσσα του, γιατί την είχε καταπιεί. Όταν βλέπεις την ανάνηψη, φοβάσαι και φυσικά αμέσως σκέφτεσαι "καρδιακή ανακοπή". Ήταν ένα σοκ».

O γκολκίπερ της Βααλβάικ δεν είχε την αίσθηση του χώρου μετά την ανάνηψη και κατάφερε να αναγνωρίσει τα αγαπημένα του πρόσωπα στο νοσοκομείο. Δεν θυμάται όμως τίποτα από τον τραυματισμό του και έπειτα.