Οσιμέν: «Η αγάπη μου για τη Νάπολι είναι ακλόνητη»

Ο Βίκτορ Οσιμέν αναφέρθηκε στα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον ίδιο και τη Νάπολι και εξέφρασε την αγάπη του για το σύλλογο του ιταλικού νότου.

Οσιμέν: «Η αγάπη μου για τη Νάπολι είναι ακλόνητη»

Την αγάπη του για τη Νάπολι εξέφρασε ο Βίκτορ Οσιμέν με μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ομάδες ανάμεσα στον ίδιο και το σύλλογο του ιταλικού νότου.

Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε αντιδράσει μετά από μια ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού των «παρτενοπέι» που τον κορόιδευε για το χαμένο του πέναλτι στο ματς με την Μπολόνια, με τον ατζέντη του να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά των πρωταθλητών Ιταλίας.

«Το να έρθω στη Νάπολι το 2020, ήταν μια υπέροχη απόφαση για εμένα. Ο κόσμος της πόλης μου έχει δείξει τόση αγάπη και ευγένεια και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας. Το πάθος του κόσμου της Νάπολι με κάνει να θέλω να παίζω πάντα με όλη την καρδιά και την ψυχή μου, η αγάπη για το έμβλημα στο στήθος είναι ακλόνητη, καθώς φοράω τη φανέλα της ομάδας με περηφάνια.

Οι κατηγορίες προς τον κόσμο της Νάπολι δεν έχουν βάση. Έχω πολλούς φίλους που είναι Ναπολιτάνοι και έχουν γίνει μέλη της οικογένειάς μου και τη καθημερινότητάς μου. Ευχαριστώ του Νιγηριανούς και όλους όσους ύψωσαν τις φωνές τους για να με στηρίξουν και να έρθουν σε επαφή μαζί μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμον. Ας υποστηρίξουμε την ενότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση. ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!», ανέφερε ο παίκτης.