Ίντερ Μαϊάμι: Η προσθήκη του Μέσι εκτοξεύει στα ύψη τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της Ίντερ Μαϊάμι έχουν αυξηθεί κατά πολύ για την σεζόν 2024, διπλασιάζοντας σχεδόν σε ορισμένα τμήματα του γηπέδου DRV PNK για την πρώτη πλήρη σεζόν της ομάδας με τον Λιονέλ Μέσι στο πλευρό της.

Ίντερ Μαϊάμι: Η προσθήκη του Μέσι εκτοξεύει στα ύψη τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας

Σύμφωνα με τον χάρτη θέσεων που στάλθηκε την Πέμπτη στους πιθανούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, τα κεντρικά τμήματα στη βόρεια γραμμή είναι 884 δολάρια ανά θέση - από 485 δολάρια την περασμένη σεζόν. Οι θέσεις στη νότια γραμμή είναι 867 δολάρια, από 592 δολάρια πέρυσι.

Οι θέσεις στη βορειοδυτική περιοχή του κέντρου κυμαίνονται από 4.420 έως 7.650 δολάρια με πρόσβαση σε διάφορα κλαμπ, ενώ οι θέσεις σε αυτά τα τμήματα κόστιζαν από 2.575 έως 3.609 δολάρια (και πάνω) το 2023.

Η Ίντερ Μαϊάμι θα προσφέρει τώρα εισιτήρια διαρκείας στο επίπεδο του γηπέδου στην ανατολική πλευρά, τα οποία αναφέρονται στα 13.005 δολάρια και περιλαμβάνουν πρόσβαση σε κλαμπ. Τα κουτιά στη δυτική πλάγια γραμμή ξεκινούν από 42.840 δολάρια ανά σεζόν για τέσσερις θέσεις και περιλαμβάνουν πρόσβαση στο Midfield Club.