Σκόουλς: Και ο Μέσι θα δυσκολευόταν σε αυτήν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Σκόουλς μίλησε σχετικά με την κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για το σε ποιον οφείλει την δεύτερη θέση που κατέλαβε πέρσι.

Σκόουλς: Και ο Μέσι θα δυσκολευόταν σε αυτήν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Σκόουλς ήταν πάντα παίκτης ορόσημο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως αυτό που έκανε διαφορετικό τον παλαίμαχο μέσο ήταν η ειλικρίνεια του για όλα τα θέματα. Ο Σκόουλς πάντα έλεγε τα πράγματα όπως ήταν είτε ασκούσε καλή είτε κακή κριτική. Έτσι προχώρησε στην παρακάτω κριτική, συνεχίζοντας να λέει την αλήθεια όπως αυτός την βλέπει.

«Η Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή δίνει την αίσθηση της Λίβερπουλ των περασμένων ετών.

Σαν να κάνουμε όλα τα λάθη που έκαναν εκείνοι. Βλέπαμε τη Λίβερπουλ και τη Σίτι από μακριά και χαμογελούσαμε κοροϊδευτικά, καθώς άλλαζαν προπονητές και παίκτες κάθε χρόνο, χωρίς να πετυχαίνουν τίποτα σωστά.

Είναι σαν να μεταμορφωθήκαμε σε εκείνη τη Λίβερπουλ ή τη Σίτι. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στη Λίβερπουλ και τη Σίτι τώρα κοιτάζουν εμάς και γελάνε, όπως κάναμε εμείς γι' αυτούς πριν από πολλά χρόνια».

«Δεν είναι τόσο μεγάλη η απουσία ποιότητας. Πράγματι λείπουν δύο σπουδαίοι κεντρικοί μέσοι, που συναντάς σε άλλες top ομάδες. Ένας παίκτης που να συνδέει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση και ένας ακόμη που θα μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό στον άξονα.

Πιστεύω πως όποιος παίκτης έρχεται στην ομάδα, δυσκολεύεται. Ακόμη και αν μπορούσαμε να υπογράψουμε τον Λιονέλ Μέσι τώρα, αισθάνομαι πως και αυτός θα ζοριζόταν πολύ σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι ο Μουρίνιο εξακολουθεί να είναι ένας σπουδαίος προπονητής, αλλά αναρωτιέμαι γιατί η ομάδα συνεχίζει να είναι κατώτερη των αντιπάλων της.

Ο κόσμος συζητάει για τα πρώτα δέκα παιχνίδια της σεζόν, αλλά και πέρσι το ίδιο ήταν. Ο λόγος που τερματίσαμε δεύτεροι ήταν χάρη στον Νταβίδ Ντε Χέα», ήταν τα λόγια του Πολ Σκόουλς.