Μάντσεστερ Γ.: Απολογείται ο Άντονι

Μετά τα προβλήματα με τον Μέισον Γκρίνγουντ και τη σύγκρουση του Ερικ τεν Χαγκ με τον Τζέιντον Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει τώρα να διαχειριστεί και την υπόθεση Αντονι.

Μάντσεστερ Γ.: Απολογείται ο Άντονι

Μετά λοιπόν τις φωνές πως καλύπτει τον Βραζιλιάνο η διοίκηση αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία.

Κατηγορούμενος για κακοποιητική συμπεριφορά από την πρώην φίλη του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, ο διεθνής επιθετικός κατηγορείται και από άλλες δύο γυναίκες, για ανάλογη συμπεριφορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντονι κατηγορήθηκε από την πρώην φίλη του για βία, κατηγορία την οποία ακολούθησε η δημοσίευση συντριπτικών στοιχείων εις βάρος του, στο βραζιλιάνικο Τύπο.

Ο ίδιος ο Αντονι, ο οποίος δηλώνει αθώος, επέστρεψε στην Αγγλία, σήμερα θα συναντηθεί με τις εισαγγελικές αρχές και θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ περιμένει τις εξελίξεις και αν τελικά απαγγελθούν επίσημα κατηγορίες, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του, όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του Μέισον Γκρίνγουντ.