Αρτέτα: «Αμφίβολος ο Σακά για τα δύο επόμενα παιχνίδια»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μπουκαγιό Σακά.

Αρτέτα: «Αμφίβολος ο Σακά για τα δύο επόμενα παιχνίδια»

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Μπουκαγιό Σακά από το λονδρέζικο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ (2-2) στο «Έμιρεϊτς» για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα, αναφέρθηκε στην κατάσταση του ποδοσφαιριστή του και αποκάλυψε ότι θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια.

«Είναι μια πιθανότητα να μην αγωνιστεί με την Μπρένφορντ (σ.σ. αύριο για το Λιγκ Καπ). Είναι αμφίβολος για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Ήρθε κουτσαίνοντας μετά το παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στην Τότεναμ), κάτι που δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην προπόνηση», σημείωσε.

Ο Ισπανός πρόσθεσε ότι οι Λεάντρο Τροσάρντ, Γκάμπριελ Μαρτινέλι και Τόμας Πάρτιεϊ δεν είναι επίσης διαθέσιμοι: «Είναι μια μακρά λίστα. Είναι η κατάσταση που έχουμε αυτή τη στιγμή και χρειαζόμαστε παίκτες πίσω, αυτό είναι σίγουρο. Να αλλάξουμε 11 ή 12 παίκτες αύριο, δεν είναι μια πιθανότητα».

Σημειώνεται ότι πέρα από το αυριανό ματς, η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ το Σάββατο (30/9) για την 7η αγωνιστική της Premier League.