Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ούτε στο εστιατόριο δεν αφήνουν τον Σάντσο

Ο Τζέιντον Σάντσο έχει αποκλειστεί και από όλα τα δικαιώματα της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την κόντρα του με τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ούτε στο εστιατόριο δεν αφήνουν τον Σάντσο

Σε «καραντίνα» παραμένει ο Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την κόντρα του με τον προπονητή του στον σύλλογο, Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο διεθνής Άγγλος ακραίος επιθετικός έχει μείνει εκτός τόσο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου και δεν προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Παράλληλα όμως, έχει αποκλειστεί και από όλα τα δικαιώματα της πρώτης ομάδας και δεν τον αφήνουν ούτε στο εστιατόριο του συλλόγου.

Στη Γιουνάιτεντ περιμένουν να απολογηθεί ο ποδοσφαιριστής στον προπονητή του για να ολοκληρωθεί η «καραντίνα», ενώ και οι συμπαίκτες του στη Γιοουνάιτεντ του έχουν μιλήσει για να λήξει η υπόθεση. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος φέρεται να περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τεν Χαγκ ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι άφησε εκτός αποστολής τον Σάντσο για το παιχνίδι με την Άρσεναλ λόγω κακής παρουσίας του στις προπονήσεις, με τον 23χρονο άσο να επιτίθεται στον Ολλανδό με μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας ότι ήταν ψέματα.