Η Λίβερπουλ «έδεσε» για πάντα τον Τσιμίκα

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τον Κώστα Τσιμίκα.

Η Λίβερπουλ «έδεσε» για πάντα τον Τσιμίκα

Τον Αύγουστο του 2020 ο Κώστας Τσιμίκας άφησε τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει σε ένα νέο λιμάνι, το Λίβερπουλ για να αγωνιστεί με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Τρία χρόνια μετά τη μεταγραφή του οι Reds ανακοίνωσαν πως υπέγραψαν νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον Έλληνα μπακ. Η Λίβερπουλ δεν έκανε γνωστή τη διάρκεια του συμβολαίου του, αλλά αυτό που… έτρεχε τώρα ολοκληρωνόταν το 2025 και τα Μέσα στην Αγγλία μιλούν για επέκταση δύο ετών, άρα για συμβόλαιο έως το 2027.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιο μου. Νιώθω ότι όλες οι θυσίες που έκανα και η δουλειά που έκανα αποδίδουν. Όπως έχω πει ξανά αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά πολλά πράγματα και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Θέλω να είμαι μέρος της», ανέφερε ο Τσιμίκας.

Μέχρι τώρα έχει φορέσει 63 φορές τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ μετράει 12 ασίστ. Ο Τσιμίκας έχει ευστοχήσει και στο πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο την Τσέλσι το 2022 χαρίζοντας στην ομάδα του το τρόπαιο.