Μίλαν: Το «μήνυμα» του Μούσα στον Πιόλι

Ο Γιούνους Μούσα ξεκίνησε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μίλαν στη νίκη με 1-0 επί της Ελλάς Βερόνα χθες το απόγευμα. Ο Αμερικανός ήταν από τους καλύτερους παίκτες και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα στον Στέφανο Πιόλι.

Μίλαν: Το «μήνυμα» του Μούσα στον Πιόλι

Οι «ροσονέρι» κατέκτησαν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς κάτω από τους προβολείς στο Σαν Σίρο, παρά το γεγονός ότι έκαναν βαρύ ροτέισον. Ο Γιουνούς Μουσά πήρε την πρώτη του ευκαιρία από την αρχή και τα πήγε καλά συνολικά, χωρίς να φοβάται να μπει στο παιχνίδι.

Όπως τονίζει το Calciomercato.com, ο Μουσά έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα στον Στέφανο Πιόλι με την εμφάνισή του απέναντι στη Βερόνα. Παίζοντας ως δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας, ο Αμερικανός έτρεχε συνεχώς και επίσης δεν φοβήθηκε να τα βάλει με τον άνθρωπό του όταν είχε την κατοχή.

Κάποιες φορές του έλειπε η απαιτούμενη τεχνική, αλλά το αναπλήρωνε με πολύ σκληρή δουλειά. Είναι ξεκάθαρο ότι η ικανότητά του να παίζει εκεί που τον χρειάζεται ο προπονητής μπορεί να είναι καθοριστική αυτή τη σεζόν, ειδικά με δεδομένο το ταραχώδες πρόγραμμα.

Όπως καταλήγει το ρεπορτάζ, είναι ακόμα ακατέργαστο ταλέντο και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως, αλλά με μόλις 18 εκατ. ευρώ συν μπόνους η Μίλαν έχει έναν… μπαλαντέρ στη μεσαία γραμμή.