Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ θα μπορούσε να έχει πετύχει ήδη 15 γκολ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αστειεύτηκε ότι οι χαμένες ευκαιρίες του Έρλινγκ Χάαλαντ τον έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο του.

Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ θα μπορούσε να έχει πετύχει ήδη 15 γκολ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφερόμενος στον Έρλινγκ Χάαλαντ είπε ότι ο Νορβηγός επιθετικός θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ και αστειευόμενος μάλιστα ότι έχει χάσει τον ύπνο με τις ευκαιρίες που έχει χάσει ο παίκτης του.

Ο Χάαλαντ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε οκτώ παιχνίδια και έχει βρει δίχτυα επτά φορές. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως ο Νορβηγός θα μπορούσε να είχε πετύχει διπλάσιο αριθμό τερμάτων με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Αστειευόμενος μάλιστα, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι οι χαμένες ευκαιρίες του άσου της Μάντσεστερ Σίτι το έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο του.

«Είχε απίστευτες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει 14 ή 15 γκολ. Αυτό σημαίνει ότι παίζουμε καλά. Πάντα έχω την αίσθηση ότι η ομάδα τα πάει αρκετά καλά με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που έχει ο Έρλινγκ.

Όταν δεν έχει συμμετοχή σε ευκαιρίες, κάτι δεν πάει καλά με την κατάσταση και τη δυναμική μας. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τις ευκαιρίες που έχασε.

Η συμβουλή μου είναι να μην επικρίνετε πολύ τον Έρλινγκ. Να κρίνετε τον μπακ, τον κεντρικό αμυντικό ή τον προπονητή, αλλά ποτέ τον επιθετικό που βάζει γκολ γιατί θα το κάνει και τότε θα βρεθείς σε μια θέση που πρέπει να του ζητήσεις συγγνώμη».