Λέβι: «Λάθος οι προσλήψεις των Μουρίνιο και Κόντε»

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η απόφασή του να προσλάβει στον πάγκο της ομάδας τους Ζοσέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε.

Λέβι: «Λάθος οι προσλήψεις των Μουρίνιο και Κόντε»

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος όταν αποφάσισε να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αρχικά τον Ζοσέ Μουρίνιο (2019-2021) και εν συνεχεία τον Αντόνιο Κόντε (2021-2023), μετά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από τον πάγκο των «σπιρουνιών».

«Η απογοήτευση του να μην κερδίζουμε και ίσως η πίεση από κάποιους παίκτες και ένα μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων, ότι πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να ξοδέψουμε χρήματα, πρέπει να έχουμε έναν μεγάλο προπονητή, ένα μεγάλο όνομα, με επηρέασαν. Είχαμε περάσει μια περίοδο όπου φτάσαμε πολύ κοντά. Με τον Ποτσετίνο περάσαμε μερικές πολύ καλές στιγμές. Δεν τα καταφέραμε, αλλά ήρθαμε πολύ κοντά και είχαμε αλλάξει στρατηγική.

Η στρατηγική ήταν να φέρουμε έναν προπονητή που είχε κερδίσει τρόπαια και το κάναμε δύο φορές. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη. Ο Μουρίνιο και ο Κόντε είναι σπουδαίοι προπονητές, αλλά ίσως όχι για αυτόν τον σύλλογο. Θέλουμε να παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για να κερδίσουμε, ίσως αυτό είναι το σωστό για εμάς. Και γι' αυτό το να φέρω τον Άγγελο (σ.σ. Ποστέκογλου) ήταν, κατά την άποψή μου, ακριβώς η σωστή απόφαση», είπε σχετικά.