Μίλαν: Εμπιστοσύνη στον Σπορτιέλο

Η απώλεια του πρώτου τερματοφύλακα προκαλεί πάντα ανησυχίες και δεν είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσει οποιαδήποτε ομάδα, αλλά η Μίλαν μπορεί να είναι λίγο πιο ήρεμη τώρα από ό,τι πριν από ένα χρόνο.

Μίλαν: Εμπιστοσύνη στον Σπορτιέλο

Η Μίλαν έχει αρχίσει να συνηθίζει σε ένα μοτίβο τώρα. Ο Μάικ Μαϊνάν απέκτησε έναν ακόμη τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν με αποτέλεσμα ο προπονητής Στέφανο Πιόλι να αναγκαστεί να καταφύγει στον αναπληρωματικό του.

Για δύο σεζόν ήταν ο Σιπριάν Ταταρουσάνου, πρωταγωνιστής στη σεζόν του Scudetto, αλλά ποτέ δεν έδωσε την εντύπωση ότι έπεισε πλήρως από διάφορες απόψεις.

Η διοίκηση αποφάσισε να κινηθεί νωρίς και να κλείσει για την άφιξη του Μάρκο Σπορτιέλο ήδη από τον περασμένο χειμώνα. Ο Ταταρουσάνου πήγε στη Σαουδική Αραβία, ενώ ο Ιταλός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο για να γίνει ο νέος αντικαταστάτης του Μενιάν.

Πήρε την πρώτη του γεύση από αγωνιστική δράση χθες το βράδυ, καθώς ο Μενιάν έπεσε κρατώντας τον μηρό του. Ο Σπορτιέλο κλήθηκε σε δράση στις καθυστερήσεις όταν το σουτ του Λόνγκσταφ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, δείχνοντας ότι μπορεί να αντέξει την πίεση.

Ο Σπορτιέλο μάλιστα γνωρίζει το πρωτάθλημα από την εποχή που αγωνιζόταν στην Αταλάντα. Ο Γκολίνι τραυματίστηκε και αυτός ανέλαβε, παίζοντας σε εκείνο το παιχνίδι με τη Βαλένθια, όταν τα τέσσερα γκολ του Γιόσιπ Ίλιτσιτς στο Μεστάγια κατέπληξαν τους Ισπανούς.

Δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί όποτε χρειαστεί, και δεδομένου ότι ο Μενιάν θα αντιμετωπιστεί προσεκτικά, θα πρέπει να ξεκινήσει στο παιχνίδι με την Ελλάς Βερόνα το Σάββατο.