Ζιρόνα: Παρουσίασε τον Έρικ Γκαρθία

H Ζιρόνα παρουσίασε τον Έρικ Γκαρθία, τον οποίο απέκτησε από την Μπαρτσελόνα.

Ζιρόνα: Παρουσίασε τον Έρικ Γκαρθία

Ο Έρικ Γκαρθία παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Ζιρόνα, η οποία τον απέκτησε από την Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο 22χρονος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις, επεσήμανε:

«Αισθάνομαι ωραία και ανεβάζω ρυθμό. Είμαι χαρούμενος γιατί και η ομάδα είναι σε πολύ καλή στιγμή και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Όλοι θα θέλαμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε μια σεζόν για αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την καλή στιγμή. Είπα ήδη στον προπονητή ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Είναι σημαντικό για εμένα γιατί η τελευταία σεζόν ήταν περίπλοκη ατομικά. Έπρεπε όμως να κάνω ένα βήμα μπροστά και αυτό ήταν ό,τι καλύτερο είχα.

Ναι, είναι δύσκολο να φύγεις από την Μπαρτσελόνα, και το σκέφτεσαι καλά, δεν είχα πλέον συμπαίκτες, αλλά φίλους. Είναι δύσκολο, αλλά ο καθένας πρέπει να σκεφτεί την περίπτωσή του και ήρθε η σειρά μου να βγω, και να απολαύσω το παιχνίδι. Για αυτό πήρα αυτή την απόφαση».