Γκρόσο: «Να επιστρέψει εκεί που αξίζει η Λιόν»

Ο Φάμπιο Γκρόσο παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Λιόν και διαδέχεται τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο των «λιονέ».

Γκρόσο: «Να επιστρέψει εκεί που αξίζει η Λιόν»

Στην επίσημη παρουσίαση του Φάμπιο Γκρόσο προχώρησε η Λιόν, με τον προπονητή να αναλαμβάνει τα «ηνία» της ομάδας με στόχο να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

«Μόλις δέχθηκα το τηλεφώνημα από τον (σ.σ. ιδιοκτήτη) Τζον Τέξτορ, για μένα ήταν κάτι μεγάλο. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω όσους πέρασαν τα τελευταία δυόμισι χρόνια μαζί μου και μου επέτρεψαν να αποκτήσω αυτήν την ευκαιρία. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Φροζινόνε και τον αθλητικό διευθυντή. Αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο, ευχαριστώ τον πρόεδρο που με κάλεσε και με πιστεύει. Θα προσπαθήσω να του δώσω πίσω αυτή την εμπιστοσύνη», είπε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Βρήκα μια εξαιρετική ατμόσφαιρα εδώ. Αυτή η πόλη μου άφησε κάτι απίστευτο, ήμουν εδώ πριν από 16 χρόνια (σ.σ. ως παίκτης, από το 2007 έως το 2009), κράτησα μια γιγάντια ανάμνηση από την εμπειρία μου. Περνάει ο καιρός, αλλάξαμε δουλειά, κάνουμε κάτι άλλο. Είναι κάτι πραγματικά σπουδαίο να είσαι προπονητής αυτού του συλλόγου. Είχα την ευκαιρία να δω τι μεγάλο πνεύμα υπάρχει στο γήπεδο, σε αυτόν τον σύλλογο. Υπάρχουν απίστευτες δομές, ο σύλλογος προοδεύει, υπάρχει καρδιά για αυτόν τον σύλλογο. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για αυτόν τον σύλλογο. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε εκεί που αξίζει να είναι αυτός ο σύλλογος και δεν είναι η σημερινή θέση του στη βαθμολογία».