Γκαλτιέ: «Θέλω να επιστρέψω…»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στους προπονητικούς πάγκους εξέφρασε ο Κριστόφ Γκαλτιέ μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αναφέρθηκε και στις κατηγορίες σε βάρος του για ρατσιστική συμπεριφορά.

Γκαλτιέ: «Θέλω να επιστρέψω…»

Έτοιμος να επιστρέψει στους προπονητικούς πάγκους είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Ιούλιο.

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Παρί. Διασκέδασα προπονώντας αυτή την ομάδα. Είμαι υπερήφανος για ένα πράγμα, την κατάκτηση αυτού του 11ου τίτλου πρωταθλητή Γαλλίας. Με καθησύχασε το γεγονός ότι κάποιοι σύλλογοι επικοινώνησαν μαζί μου. Η θέση μου είναι στον πάγκο και όχι μπροστά στην τηλεόραση να παρακολουθώ αγώνες. Θα μπορούσα να είχα ξαναρχίσει γρήγορα; Ναι αλλά δεν το ήθελα. Χρειαζόμουν να ηρεμήσω και να αναλύσω τα δεδομένα. Αλλά βλέπω ότι μετά από δυόμισι, τρεις μήνες, ότι θέλω να επιστρέψω. Είμαι νέος και είμαι σε καλή κατάσταση. Έχω το δικαίωμα να ονειρεύομαι», είπε σχετικά στο «Canal+».

Όσον αφορά τις κατηγορίες σε βάρος του για ρατσιστική συμπεριφορά, απάντησε:

«Δεν έχω μιλήσει στο παρελθόν, γιατί ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, έγινε τόσο μεγάλο στα ΜΜΕ. Είναι πολύ δύσκολο να το αντέξεις, ειδικά όταν είναι άδικο. Πήρα το φταίξιμο, αλλά τώρα είμαι πολύ μαχητικός. Είναι ψευδές, απολύτως ψευδές. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου με ξέρουν, οι παίκτες με ξέρουν, οι προπονητές με ξέρουν, όλοι ξέρουν ποιος είμαι. Θα τα εξηγήσω στην ακροαματική διαδικασία».