Αλ Χιλάλ: Ασίστ ο Νεϊμάρ στο ντεμπούτο του

Ο Νεϊμάρ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Αλ Χιλάλ, στη νίκη με 6-1 επί της Αλ Ριγιάντ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Αλ Χιλάλ: Ασίστ ο Νεϊμάρ στο ντεμπούτο του

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ πραγματοποίησε ο Νεϊμάρ, στη νίκη με 6-1 επί της Αλ Ριγιάντ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα ως το 2025, μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 64’ και έδωσε την ασίστ στο 83’ στον Μάλκομ για το 4-0.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα… ευτράπελα στο ματς, αφού στο 87’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Νεϊμάρ είχε την ευκαιρία να πετύχει και το πρώτο του γκολ, αλλά ο Σαλέμ Αλ Ντασαρί, δεν τον άφησε να το εκτελέσει και έκανε αυτός το 5-0. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στους φιλάθλους που βρίσκονταν στις κερκίδες και αποδοκίμασαν τον Σαουδάραβα μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στο σύλλογο από το 2011.

Δύο γκολ για την Αλ Χιλάλ πέτυχε ο Σαλέμ Αλ-Νταουσάρι και από ένα οι Μίτροβιτς, Αλ Σαχράνι, Νασέρ Αλ-Νταουσάρι και Μάλκομ.