Τεν Χαγκ: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά στη Γιουνάιτεντ ο Σάντσο»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, μίλησε για το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο στον σύλλογο, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο παίκτης.

Τεν Χαγκ: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά στη Γιουνάιτεντ ο Σάντσο»

Στον «αέρα» παραμένει το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αρνήθηκε να απολογηθεί στον προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ, για την επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει μπει στον «πάγο» στους «κόκκινους διαβόλους» και προπονείται μόνος του, ενώ ο Ολλανδός προπονητής σε δηλώσεις του, τόνισε:

«Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά στη Γιουνάιτεντ ο Σάντσο. Μου ζητήθηκε από τον σύλλογο να είμαι αυστηρός, διότι στο πρόσφατο παρελθόν δεν υπήρχε πειθαρχία. Δουλειά μου είναι να ελέγχω τις καταστάσεις. Δεν είναι ποτέ λάθος μόνο του ενός, πρόκειται για μια ολόκληρη διαδικασία που προηγείται του αποτελέσματος. Δεν πρέπει να περνάς τις γραμμές που έχουν τεθεί, οπότε πρέπει να είσαι δυνατός».

Όσον αφορά τον Άντονι, ο οποίος δεν υπολογίζεται στον σύλλογο μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του ότι της επιτέθηκε τέσσερις φορές πέρυσι, ο Τεν Χαγκ είπε:

«Δεν έχω ιδέα πότε θα επιστρέψει. Φυσικά είναι απογοητευμένος, αλλά θα είναι εντάξει».

Τέλος, για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Χάρι Μαγκουάιρ, σημείωσε:

«Το έχω πει πολλές φορές, δείχνουν ασέβεια τα όσα λέγονται για εκείνον, δεν τα αξίζει, είμαι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που μας δίνει πολύ καλές εμφανίσεις. Είναι τρελό, ο Χάρι πρέπει να κλείσει τα αυτιά του. Το διαχειρίζεται πολύ καλά, βλέπεται την καριέρα που έχει, πρέπει να απαντήσει με καλές εμφανίσεις».