Μίλαν: Η πιθανή ενδεκάδα για το ντέρμπι - Μία αλλαγή σε σχέση με την Ρόμα

Η Μίλαν αντιμετωπίζει σήμερα την Ίντερ στο ντέρμπι ντέλα Μαντονίνα και ο Στέφανο Πιόλι αναμένεται να κάνει μόλις μία αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα. Πρόκειται και για αναγκαστική αλλαγή, με μερικές απουσίες στα μετόπισθεν.

Μίλαν: Η πιθανή ενδεκάδα για το ντέρμπι - Μία αλλαγή σε σχέση με την Ρόμα

Ο Στέφανο Πιόλι παρέταξε την ίδια αρχική ενδεκάδα στα τρία πρώτα παιχνίδια, αν και με εναλλαγή μέσα στο παιχνίδι, και πιθανότατα θα έκανε το ίδιο και αύριο, αν δεν υπήρχε η αποβολή του Φικάγιο Τομόρι. Έτσι, ο Σιμόν Κχιάερ θα ξεκινήσει μαζί με τον Μαλίκ Τιαό.

Η μεσαία γραμμή και η επίθεση, πάντως, θα παραμείνουν εντελώς αμετάβλητες και σίγουρα μπορεί κανείς να καταλάβει τον Πιόλι μετά από ένα τόσο καλό ξεκίνημα. Το μόνο ερωτηματικό ήταν ο Κρίστιαν Πούλισικ, που επέστρεψε αργά από τις διεθνείς υποχρεώσεις, αλλά φαίνεται να είναι απόλυτα έτοιμος.

Η πιθανή ενδεκάδα: Μενιάν - Καλάμπρια, Κχιάερ, Τιαό, Ερναντές - Λόφτους-Τσικ, Κρούνιτς, Ράιντερς - Πούλισικ, Λεάο, Ζιρού.

Μίλαν και Ίντερ έχουν συγκεντρώσει από 9/9 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών. Το αποψινό παιχνίδι θα είναι λοιπόν πολύ συναρπαστικό και οι Ροσονέρι θα ελπίζουν σε εκδίκηση μετά τις περσινές ήττες.