Ριτσάρλισον: «Θα ζητήσω βοήθεια από ψυχολόγο»

Την ανάγκη να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Τότεναμ, Ριτσάρλισον.

Ριτσάρλισον: «Θα ζητήσω βοήθεια από ψυχολόγο»

Στη δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή του, αλλά και τα δάκρυά του στον πάγκο της Βραζιλίας όταν έγινε αλλαγή στη νίκη της «σελεσάο» με 5-1 επί της Βολιβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, αναφέρθηκε ο επιθετικός της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, ο οποίος παραδέχτηκε πως όταν επιστρέψει στην Αγγλία θα ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

«Στο γήπεδο, είμαι χαρούμενος μέλος της ομάδας, προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε. Εντός και εκτός γηπέδου. Ακόμα κι όταν θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, όλα καταλήγουν να πάνε στραβά. Θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στον σύλλογο, η καταιγίδα πέρασε. Έχω περάσει μια ταραχώδη περίοδο τους τελευταίους πέντε μήνες, εκτός γηπέδου. Τώρα τα πράγματα είναι καλά στο σπίτι. Υπήρχαν άνθρωποι που έβλεπαν μόνο τα λεφτά μου και έφυγαν από το πλευρό μου. Τώρα τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν, είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να κάνω μια καλή πορεία στην Τότεναμ».

Στη συνέχεια δήλωσε για τα δάκρυά του στο ματς της εθνικής με τη Βολιβία:

«Αυτή η θλιβερή στιγμή δεν ήταν επειδή έπαιξα άσχημα, κατά τη γνώμη μου δεν έκανα κακό παιχνίδι στο Μπελέμ. Ήταν περισσότερο ένα ξέσπασμα για τα πράγματα που συνέβαιναν εκτός γηπέδου, τα οποία ήταν εκτός ελέγχου, όχι από την πλευρά μου, αλλά από ανθρώπους που ήταν κοντά μου. Όταν επιστρέψω στην Αγγλία και να ζητήσω ψυχολογική βοήθεια, από έναν ψυχολόγο, για να δουλέψω στο μυαλό μου. Αυτό είναι, για να επιστρέψω πιο δυνατός.

Πιστεύω ότι θα είμαι στην επόμενη κλήση, θα δουλέψω για αυτό. Πρέπει να κάνω μια καλή πορεία στην Τότεναμ και αυτή την εβδομάδα θα κάτσω να μιλήσω μαζί τους. Χρειάζομαι μια καλή σειρά, για να βρω ρυθμό στο παιχνίδι και να φτάσω καλά εδώ».