Θα επανέλθει η Ίντερ Μαϊάμι για Σουάρες

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει σκοπό να επανέλθει για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες.

Θα επανέλθει η Ίντερ Μαϊάμι για Σουάρες

Η Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε το καλοκαίρι να μπει… σφήνα στους Σαουδάραβες και να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε μεγάλη πρόταση στα χέρια του. Εκτός του Αργεντινού στην Ίντερ Μαϊάμι μετακόμισαν και οι Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα.

Οι Αμερικανοί έκαναν προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Λουίς Σουάρες και όπως φαίνεται είναι διατεθειμένοι να επανέλθουν δυναμικά. Ο Ουρουγουανός τα είχε βρει αρχικά με την Γκρέμιο προκειμένου να… σπάσει το συμβόλαιο μαζί της, αλλά τελικά είδε την ομάδα του να τον μπλοκάρει προκειμένου να τον κρατήσει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Ο Χεράρδο Μαρτίνο είναι υπέρ της απόκτησης του Σουάρες και η Ίντερ Μαϊάμι έχει σκοπό να επανέλθει για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. «Το θέμα του Λουίς Σουάρες έληξε στις 3 Αυγούστου. Μέχρι τότε πιστεύαμε ότι θα γινόταν. Όμως από τις 3 Αυγούστου δεν δοκιμάζουμε πια τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θα ασχοληθούμε ξανά μ' αυτό όταν τελειώσει η σεζόν και δεν θα είμαστε πια στο πρωτάθλημα. Εν τω μεταξύ, ο Λουίς Σουάρες θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στη Γκρέμιο κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό εδώ».